Review for Dieren op reis

Review for Dieren op reis

Ga mee met dieren op reis!

Een mooi boek met heel veel informatie over allerlei dieren en de reizen die ze maken. Van walvissen tot sterns, er komen een heleboel dieren aan de orde. Elk beestje heeft een stuk informatie en dan een illustratie.

Ik wist al het meeste wat er werd verteld in dit boek, maar ik kwam dan ook voornamelijk voor de illustraties (de cover zag er zo prachtig uit en ik wilde de rest van de illustraties ook zien).

Ik vond sommige delen niet echt erbij passen omdat ze niet over reizen gingen maar gewoon over ongewone dingen die dieren kunnen. En dat is wel jammer. Maak dan het boek gewoon korter in plaats van het op te vullen met (voor mijn gevoel) ongerelateerde dingen.

Ook kon ik het boek op een gegeven moment niet serieus nemen hoor. Er zaten googly eyes op verschillende insecten waardoor ik helemaal dubbel lag (en ook mijn vriend toen ik hem het liet zien). Plus de gezichten van sommige dieren zagen er uit als hoe ik, toen ik kind was, een dier tekende. 😛 Meestal waren de tekeningen erg mooi hoor, maar soms…

Maar toch, een heel leuk, informatief boek. Ik weet zeker dat kinderen het erg leuk gaan vinden.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: