Review for Gruwelijk grappige griezelverhalen

Review for Gruwelijk grappige griezelverhalen

Waarschuwing: Lees dit boek niet voor het eten, en niet na het eten. Ik had honger, maar nu ik het heb gelezen… wel mijn eetlust is weg. Poef.

Een leuk, vies of eigenlijk ranzig, gruwelijk, goor, en ook best grappig boek.

Het zijn allemaal korte verhaaltjes van spookdekbedden tot lintwormen. Van puistenknijpen tot wratten kopen. En tussen de korte verhaaltjes zitten gedichtjes, gezegdes, en meer. Heel erg leuk dat die er tussen zitten, geeft het boek echt iets extras.

Mijn favoriete verhaal? De grafkist. Eindelijk weer eens een verhaal dat eng was en niet vies, goor, ranzig. Maar ja, dankzij die Gruwelijk Grappige Griezelweetjes wist ik al wat er ging gebeuren, en dat is gewoon jammer. 🙁
Nog twee andere verhalen die ik ook leuk vond: De Lachende Zaag en De Horrorclown.

Ik vond het soms wel net ietsje te ranzig. Ik had wel iets van ranzigheid verwacht, maar zoveel? Nee. Dus, ja pas op, als je er echt niet tegen kan is dit boek geen goed idee om te lezen.

Ik vond het wel jammer dat de Gruwelijk Grappige Griezelweetjes in het midden kwam. Het spoiled toch de andere verhalen die nog moeten komen. Je weet nu al wat er gaat gebeuren. Ik snap niet helemaal wie dacht dat het een goed idee was.

De illustraties van Katrien Holland pasten perfect bij dit boek.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: