Review for Afgesloten

Review for Afgesloten

Een leuke schoolreis naar Texel, of in ieder geval dat is het plan…. maar algauw vinden Mirko en Dana zich in een gevaarlijke situatie.

Een heel goed boek over twee tieners die een ramp overleven. Maar wat is er echt gebeurd in de tunnel? Is het een terroristische aanslag? Is het een ongeluk? Is het iets anders? We komen er niet achter tot de laatste pagina, en mijn hemeltje, ik had dat nooit verwacht, wat heftig! Ik wist niet of ik boos moest zijn, of ik moest huilen.

We zien Dana en Mirko vechten voor hun leven, ze zoeken een uitgang in deze enorme chaos, in deze tunnel van dood. Een race tegen de tijd. Het was erg spannend om te lezen. Dana maakt af en toe niet echt slimme beslissingen, maar dat kan ik me voorstellen, ze wil gewoon haar vrienden/vriendinnen helpen.

Ik had al vrij snel medelijden met Mirko, want we zien ook stukjes van voor alles gebeurde, we zien dat hij gepest wordt, dat hij schuldgevoelens heeft over zijn moeder. Hij zou de pesters makkelijk kunnen stoppen, maar hij doet het niet.

Plus er was nog iets gaande met Dana en Mirko, en dat vond ik erg leuk.

Zeker een aanrader!

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: