Review for Floor, goed geregeld!

Review for Floor, goed geregeld!

Ik was heel blij verrast toen ik laatst in de boekenwinkel was en dit boek zag. Een nieuwe Floor! Yay! Veertien nieuwe regels vol met hilariteit, vriendschap, ouders, familie, kippen (heel veel kippen), toverstruiken, en meer.

Ik lag regelmatig dubbel om wat Floor in dit boek deed, maar ook de regels waren heel erg grappig (en zo on point).

Ik vond Emma wel erg vervelend, jammer dat ze zo haar zin doordramt en dan gaat huilen als het niet gaat zoals zij dat wilt. Sneu kind. Jammer dat de ouders dit dan ook niet doorhebben en maar meteen dat wicht geloven. Oh, zij zegt, nou dan zal het wel waar zijn.

Die moeder van Floor is echt briljant, oh je zeurt over mijn collega, zit hem uit te lachen? Wel jammer maar dan mag je niet mee naar het superfeest dat zijn familie geeft. 😛 Ik vond die blik van de vader wel mooi, hij keek net als een puppy. Hopelijk heeft hij voor de volgende keer geleerd zijn mond dicht te houden.

En Floor en Margreet’s nieuwe namen, proest. Hopelijk vinden ze die namen/kaartjes waar ze op staan weer terug wanneer ze wat ouder zijn, dan snappen ze meteen waarom het zo hilarisch was en dat je dus niet zomaar lukraak woordjes kan kiezen.

Ik blijf erbij dat die ouders van Floor geweldig zijn. Zo mag Floor (en haar broertje) echt niet klagen, ze zijn toch naar Amerika geweest? 😉

Mijn top 3 favoriete verhaaltjes/regels: Regel 5, Regel 7, en Regel 12.

En zoals altijd, leuke illustraties bij Georgien Overwater!

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: