Review for Gals! Vol.2

Review for Gals! Vol.2

Ik wilde toch eens verder lezen, helaas is de manga moeilijk te vinden. In het Engels is hij out of print/publisher is er niet meer, en veel succes met de Nederlandse/Belgische vertaling te vinden. Gelukkig had bibliotheek #3 een aantal delen in het Nederlands/Belgisch.

Ah ja, ik was even vergeten waarom ik Nederlandse (of is het Belgische) manga niet meer lees. Het is gewoon echt hilarisch en ik lag regelmatig dubbel om de vertaling. Ik zat regelmatig stukjes hard op te lezen gewoon omdat ze zo slecht klonken, zo nep. 😛

Maar verder was het verhaal wel goed. Ik heb Ran gemist, ze is gewoon zo geweldig. Laat niks haar tegenhouden, en gaat door tot het einde. Slechte cijfers? Eh, geen probleem (ook al heeft ze wel even een stressmomentje, maar daarna gaat madam gewoon lekker door met het leven). Ze is een pietsje geweldadig, maar ach, ik moet zeggen dat het wel bij haar personage past.

Ik vond het leuk (en lief) om te zien wat Aya koos (ik kon me ook zo voorstellen hoe ze zich voelde), en hoe Ran haar hielp. Ik was het eens, Aya moet kiezen. Gaat ze voor haarzelf of voor wat anderen van haar willen. Je moet soms ook gewoon nee zeggen.

Plus ik hou gewoon van de kleding die de meiden in deze serie dragen. Ik zou die kleding ook wel willen hebben!

Alleen jammer dat haar zusje (en diens vriendje) zoveel voorkwamen. Die vond ik ook al strontvervelend in the anime, en ze zijn net zo erg in de manga. Ik moest wel lachen toen ze begon over sex/meer doen met haar vriendje terwijl de familie zat te eten.

Het hele gedoe tussen Ran en die meid van het andere district? Echt, was dat nou zo nodig? Ik vond het net ietsje te veel, en ook erg jammer dat die meid niet op hield maar het gewoon ging uitlokken (door steeds naar Ran’s district te gaan, of door stennis te trappen als Ran even weg was).

Maar ga ik verder lezen? Mm, ik heb geen idee. Misschien moet ik toch eens kijken of iemand de Engelse vertaling te koop heeft staan.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: