Review for Piraten in Zicht

Review for Piraten in Zicht

Mijn tweede Bat Pat boek, en hij was wederom weer heel erg leuk om te lezen.

Ditmaal een nieuw spook, alleen dan een piraat! Ja, blijkbaar zit deze stad vol met spoken (of is het erg aantrekkelijk voor spookjes om er te komen).

Natuurlijk weer veel hilarische situaties, vooral de schat van de piraat, en zijn echte naam waren erg leuk. Ik had het zeker niet verwacht dat de piratenschat dat was, of dat piraten zo over dat heen kwijlden. Sorry, ik denk toch aan de standaard piraat, en dat is deze spookpiraat zeker niet. Ook zijn schatkaart was leuk, misschien moet ie de volgende keer een betere tekenen en misschien ook een gps meenemen zodat hij de stad ook terug kan vinden. 😛

Ik moet wel zeggen dat ik Bat Pat net ietsje minder leuk vond in dit deel. Tja, ik ben nog steeds geen fan van pratende dieren, dus het zal wel voornamelijk daar aanliggen. Zijn grapjes waren ook net ietsje te flauw op punten.

Mijn favoriete karakter? Wel naast het spook vond ik Rebecca erg leuk. Een stoere meid die duidelijk haar mening kan geven.

Ook het formaat vind ik nog steeds leuk gedaan.

Ik ga zeker ook de andere Bat Pat boeken zoeken, hopelijk kan ik ze allemaal vinden.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: