Review for Fataal

Review for Fataal

Lang naar uitgekeken en best teleurgesteld.

Ik heb niet veel zin om een normale review te schrijven, dus schrijf ik een goed/slecht review.

Goed:
-De Blurb (nou ja, tot je het boek hebt gelezen, daarna is de blurb gewoon jammer, maar daarvoor wil je zeker het boek wel lezen).
-Af en toe spannende momenten (de inbraken, de man in de tuin, Nick).
-Nick. De enige normale van de karakters.

Slecht:
-De blurb. Sorry, maar die maakt alles veel spannender dan het is. Lauren verdwijnt niet tot bijna het einde van het boek (en het is echt niet zo spannend als het klinkt). Alarmbellen rinkelen al ver voor dat gebeurd. Ik vraag me af en toe af wie blurbs schrijven en of ze het niet een beetje beter kunnen schrijven/minder kunnen spoilen.
-Dan heb ik het nog niet gehad over dat ik geen tiet geloof van die vriendschap tussen de meiden. Vanaf dag 1 zitten ze te kibbelen, hebben ze wel wat op elkaar aan te merken, en zo kan ik nog wel doorgaan. Ik had het gevoel dat ik naar een kleuterklasje zat te kijken. Echt alles was wel verkeerd voor een van hen. Plus het feit dat een van hen gewoon lekker meteen flirt met een jongen en haar vriendinnen best laat vallen. Ik snap niet dat die meiden samen zijn. Maar ja, datzelfde geld voor Danny en Leonard. 10 jaar vrienden maar ik zie het niet.
En ja, vriendinnen maken wel eens ruzie hoor, of kibbelen, maar zoveel en de hele tijd? Nee, sorry. Ik snapte dus echt niet dat ze met zijn allen op vakantie gaan.
-De dader? Ik had mijn vermoedens en die kwamen ook zeker uit. Aan de ene kant niet erg, maar het was toch wel jammer dat het zo makkelijk te zien was.
-Het einde? Anticlimax. Na alles wat er in het boek gebeurd had ik een beetje meer gehoopt.
-Waarschijnlijk mede door het gekibbel vond ik de meiden ook echt niks.

Dus ja, heel jammer, hopelijk is het volgende boek weer net zo goed als haar andere boeken. Ik zal vol verwachting er op wachten.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: