Review for De dame in de spiegel

Review for De dame in de spiegel

Nog nooit gehoord van Bat Pat, maar ik vond het boek erg leuk klinken + de cover zag er grappig uit, dus nam ik hem maar mee uit de bibliotheek.

En nu ik hem heb gelezen ben ik blij dat ik hem heb meegenomen, nu heb ik alleen één probleem! Ik wil meer Bat Pat boeken lezen.

Ik wist alleen niet dat het dus vanuit de POV van Bat Pat zou zijn, en ik was even bezorgd dat ik het boek dan toch niet leuk zou vinden. Ik heb over het algemeen een pesthekel aan (huis)dieren die praten. Vaak zijn ze namelijk strontvervelend en denken ze dat ze geweldig zijn. Maar Bat Pat was gelukkig niet vervelend. Hij was soms een beetje pushy, maar over het algemeen vond ik hem leuk en ook erg grappig.

Ditmaal is er een spook dat door spiegels spookt. Naar wat of wie is ze op zoek? Ik was blij dat we ook wat achtergrondverhaal krijgen over het spook, niet alleen wie ze is, maar ook later waarom ze aan het spoken was. Het maakte haar veel sympathieker, en hé, ik kan me voorstellen dat ze aan het spoken is. Ik zou hetzelfde doen. 😛

Ik moest even wennen aan het formaat. De tekst zonder plaatje is vanuit het POV van Bat Pat en de andere karakters hebben een plaatje (dat gelukkig wel elke keer wisselt en heerlijk veel emoties laat zien) en dan wat ze zeggen.

Het boek zit ook vol met grappige/leuke illustraties.

Dus ja, zeker een geslaagde gok, en ik ga ook zeker de andere boeken eens zoeken.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: