Review for Kraai

Review for Kraai

Ik heb dit boekje voornamelijk gekozen vanwege de hilarische cover. 🙂 Die later toch niet zo hilarisch bedoeld was, maar ja dat weet je niet totdat je gaat lezen (of de blurb leest, maar die sla ik over op bol.com/bibliotheek catalogus vanwege spoilers).

En nu na het lezen kan ik zeggen dat de rest van het boek ook goed was! Een boek over verschillen, over bang zijn, over acceptatie.

Arme kraai, het enige wat hij wil is vriendschap, maar alles wat hij krijgt is vogels die bang voor hem zijn. Dus gaat hij iets proberen, iets wat best grappig is (maar ook wel zielig gegeven de situatie). Ik vond het resultaat wel verrassend. Ik had het zeker niet verwacht dat dat zou gebeuren.

Ik vond de kleine vogeltjes maar gemeen. Ze gaven Kraai nooit een kans om te laten zien dat hij ondanks zijn dreigende uiterlijk heel lief en aardig was.

Het einde was erg zoet en maakte me erg blij. Het was een beetje een standaard einde (je verwacht het gewoon), maar dat is niet erg.

Leuke tekeningen (maar dat is logisch gegeven dat ik de cover erg leuk vind).

Zeker een boek dat ik zou aanraden.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: