Review for Joehoe! Sprookjesprins?

Review for Joehoe! Sprookjesprins?

Ik hou van boeken over prinsen en prinsessen, en als ze dan ook een kies-je-eigen-avontuur type zijn ben ik helemaal gelukkig!

En dit was een superleuk boek, ik lag regelmatig dubbel vanwege de situaties die gebeurden in dit boek. Die meiden zijn me een stelletje zeg!

Ik vond het ook erg leuk dat dit keer niet de prins op zoek gaat naar zijn prinses, oh nee, in dit boek gaan deze prinsesjes op zoek naar hun droomprins. Zelf. Gewoon omdat ze het zat zijn om te wachten. Dus langs draken, beren, enge jagers, oh en lelijke prinsen (want blijkbaar willen de dames wel een mooie prins).

Ik dacht al dat ik dit boek maar gewoon aan het begin moest herstarten zodra ik klaar was met 1 route, maar in plaats daarvan kom je gewoon weer uit bij het begin en dan kan je reis opnieuw starten. Wat heerlijk dat ze daar hebben voor gekozen. Nu kun je gewoon blijven lezen en blijven reizen.

Het enige jammere, en dit zal ik onder spoiler tags zetten, is dat er nooit een droom/sprookjesprins gevonden wordt. Ik kan me voorstellen dat je dat een van de eindes maakt, maar dat ze geen van allen uitkomen op een prins die met de dames mee wilt of geinteresseerd in ze? Jammer! Dat had het boek echt beter gemaakt, en dus trek ik 1 ster van het totaal af.

De tekeningen zijn best leuk, veel details, en ik vond de karakters leuk getekend.

Dus ja, ondanks dat ene dingetje in de spoiler zou ik dit boek nog steeds aanraden.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: