Review for De milkshake vampieren

Review for De milkshake vampieren

Yay dit is beter dan het andere deel in deze serie. Veel grappiger, leuker, en ah de romantiek!

Ditmaal gaan we naar Parijs, we ontmoeten Milkshake vampieren (ja, echt!), en er is een zoektocht naar ware liefde.

Het was echt leuk om te lezen en ik moest regelmatig even lachen vanwege de vele hilarische situaties die er gebeurden. Bo die haar detective mode activeert en ook heel erg gelijk heeft over vampieren. Emmanuel die bij het minste of geringste bang is en windjes laat. Catrina die nog steeds denkt dat ze een prinses is, maar ik vond het wel leuk om haar te zien zoeken naar ware liefde, en ik was ook zeker aan het juichen voor haar. En dan Carlo die een soort van de hoofdpersoon is maar die eigenlijk best op de achtergrond kwam, ik had meer gezien van zijn krachten.

Ik vond het erg hilarisch dat er zoveel verschillende vampieren bestaan. D

De woorden in verschillende kleurtjes/fontjes leidt nog steeds af, maar toch iets minder, misschien omdat ik zoveel Thea Stilton heb gelezen. 😛

Oh en natuurlijk had ik meteen door wat er met Louis gaande was.

1 dingetje. Ze zijn dus minstens 3 dagen in Parijs (ze komen aan overdag, zoeken naar vampieren ‘s nachts, de volgende dag willen ze weg, maar dan gebeurd er dus iets met Catrina, en de dag daarop gaan ze pas weg). Dus die grap van die chili van vanmorgen werkt dan niet, tenzij Emmanuel ook in Parijs chili op heeft gegeten.

Het boek zit ook vol met stripjes wat het verhaal zeker leuker maakt en de gewone illustraties waren ook erg goed gemaakt.

Het einde was grappig, ik had dit niet verwacht, maar ik was zeker blij voor de vampieren.

Ik denk dat ik maar eens ga kijken of ik de andere boeken kan vinden.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: