Review for Lieke viert feest

Review for Lieke viert feest

Een nieuw Lieke boekje, dus ja, die moest ik wel lenen toen ik hem in de bibliotheek zag!

zuchtEen grappig boek, maar -1 ster voor Jolien, wat een insert hier heel veel gemene woorden. Echt in elk boek moet ze het wel weer verzieken voor iemand. Nou, ik zie al waar dit meisje eindigt, want leren? Dat zal ze nooit. Het is elk boek weer raak namelijk. Wat een triest figuur.

En dat met die hamster? Tja, misschien had je wat meer onderzoek moeten doen? Hopelijk heeft het kind ook een grote kooi gekocht, en niet zo’n triest klein geval, want anders heb ik medelijden met de hamster, ze hebben echt veel ruimte nodig. En haha, je hamster is ontsnapt, maar je had de kamerdeur dicht? Grapjas, dat helpt voor geen tiet als er nog ruimte tussen zit (en dat zit er bij bijna iedere deur wel). 😛 Sorry, ik heb al jaren hamsters, heb er veel onderzoek naar gedaan, en ik vind het gewoon jammer als kinderen hamsters krijgen en dan verbaasd zijn dat het beestje niet wilt spelen en bijten. Tja, het is ook nog eens een nachtdiertje.

Het paleizen maken (waarom hadden wij dat niet toen ik klein was), Benjamin’s probleem (ik wist al meteen wat er mis was, hopelijk helpen de extra lessen hem, en hopelijk krijgt hij ook wat extra tijd als er weer dictees zijn), de tips voor hoe je een mooi paleis kan maken (leuk vormgegeven), Eva x Sam (aww, die twee zijn zo schattig bij elkaar), en het einde (ik zat gewoon bijna te huilen), waren erg leuk.

Ondanks Jolien heb ik toch veel plezier gehad met het lezen van dit boek. Ik kan niet wachten op het volgende boek (vooral gegeven het einde, ik kan nu al misschien raden waar het volgende boek over zal gaan). Ook de illustraties waren wederom weer leuk om te zien.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: