Bundled review for Ponyvriendin in gevaar & De mysterieuze paardendiefstal

Bundled review for Ponyvriendin in gevaar & De mysterieuze paardendiefstal

Ik heb nu alle boeken gelezen in deze serie (wel die uit zijn, ik gok dat er nog vele zullen volgen). Voor boek 1 had ik grote review geschreven, maar voor de andere 2 boeken heb ik alleen een ietwat korte review geschreven, en die besloot ik te bundelen voor mijn blog.

Dus hierbij. Titel van het boek, en dan de sterrating van het boek. Aan het einde geef ik een gemiddeld sterrating voor beide boeken.

Ponyvriendin in gevaar: 4 stars. Het laatste deel voor mij dat ik nog moest lezen, nu is het wachten op nieuwe boeken, en geloof me, die komen er wel.
Dit was wederom een leuk boek om te lezen, ik moet zeggen dat ik het wel wat overdreven vond op sommige tijden. Vooral de reacties van verschillende mensen. Zoals Roland. Mijn hemel wat een insert hier wat woorden die niet lief zijn. Ja, ik weet dat er een afspraak staat, maar je wilde niet eens luisteren naar die meiden, of ze geloven. En dan ook die keer dat iemand een slechte dag heeft en je haar gewoon verteld dat ze maar beter haar best wilt doen. Whut?
Nu ik het boek heb gelezen vond ik de titel wel een beetje overdreven. Er is 1 bedreiging, en dat duurt toch wel even voordat die voorbij komt, en zelfs dan… niet echt in gevaar. Maar ach, je moet een boek verkopen.
Het pesten? Heftig, en ik vond het vreselijk voor die meid. Maar ik vond het ook interessant om uit te vinden wie het nou was. En het boek houdt het mysterie nog goed verstopt.
Uiteindelijk vond ik het boek best leuk, en ik heb hem ook in een ruk uitgelezen.

De mysterieuze paardendiefstal: 4 stars. Het volgende boekje in deze serie, ik moest hem gewoon uitproberen toen ik hem in de bibliotheek zag.
Ik moet wel zeggen dat ik het grappig vond dat ze met de MP telkens zaten te zeggen dat ze niet wisten of diegene een meisje of jongen was, maar vervolgens gebruikten ze wel steeds zij/haar. 😛 Een beetje jammer.
Ook wel sneu dat ze hun vriendin hadden beloofd dat ze met haar zouden speuren, maar ondertussen gaan ze er weer zelf vandoor. Natuurlijk was het niet helemaal expres, maar het duurde best even voordat ze het haar vertelden.
Verder was het wel een superleuk boekje, en het was ook vaak heel spannend (vooral het laatste stuk). Vaak heb ik niks met kleine zusjes in verhalen, vaak zijn ze strontvervelend, maar Lola was nog best aardig, en ik vond het ook wel leuk dat ze zo slim was en ook creatief.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: