Review for Lizzy – Het geheim van de flamingo

Review for Lizzy – Het geheim van de flamingo

Het nieuwe boek van Lizzy en ik was heel erg blij dat er weer een nieuwe was. Dit keer veel flamingos, nog meer dolfijnen, mysterie, en meer.

Het mysterie was erg leuk, ook al moet ik zeggen dat het klonk alsof er meer gestolen/gekidnapt wordt, maar eigenlijk is Isabella het enige, en tja.. Ik zal verder niks verklappen, maar toch vond ik het jammer. Maar verder was het heel spannend, en ik was nieuwsgierig of ze Isabella nog zouden vinden (natuurlijk had ik het wel kunnen raden, het is immers een kinderboek).

We hebben ook een berg Lucy, en ik vond haar maar strontvervelend. Ze deed soms best gemeen tegen Lizzy, of deed vreemd. Ze heeft potentie om een leuk karakter te worden, ik zag af en toe een leuke meid die het heel leuk vindt dat ze een zus heeft en die heel hard werkt bij het centrum. Maar het moet toch echt meer worden.

Het dieren praat gedoe vond ik toch niet helemaal passen. Het was een beetje vreemd, en net ietsje te toevallig aanwezig op dit moment dat ze wel een dier die kan praten kunnen gebruiken.

Ik ben zelf dolfijnengek, dus ik was zeer blij dat ze zo’n hoofdrol kregen in een verhaal.

Ik kan niet wachten op het volgende boek.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: