Review for In Galop

Review for In Galop

Mijn volgende paardenboek, ik ben best wel veel paardenboeken aan het lezen de laatste tijd, ik vind het altijd al een interessant onderwerp, ookal kan ik zelf niet rijden (want hooi en allergie en zo). Dus dit boekje moest ik ook lenen uit de bibliotheek en ik was heel blij toen ie er eindelijk was.

Nu ik hem heb gelezen, tja, het was een goed boek, maar ik vond het een beetje chaotisch. Vaak stonden dingen wel een beetje bij elkaar in volgorde, maar soms vond ik het net een beetje te mix en match. En dan heb ik het nog niet gehad over de pagina’s, het is soms best lastig om te volgen waar je moet beginnen en waar het eindigt. Plus het leidt best af om allerlei andere feitjes er ook tussen te hebben.

Maar het was ook goed boek, en ik heb zeker genoten. Ik vond het leuk dat het niet alleen maar serieus was maar ook dat er leuke creatieve stukjes tussen stonden (zoals haar doen van je paard, of je eigen kaart maken, of je cap versieren), en ook leuk dat er op het laatst allerlei soorten rijstijlen/paardrijden over de wereld stond. Ik vraag me wel af hoeveel mensen gaan klagen over het feit dat kinderen zich verkleden als kozak of indiaantje. Sorry, ik zie gewoon net iets te vaak op het internet dat mensen blijkbaar opeens het er niet mee eens zijn dat dit gebeurd. Ach ja. Hopelijk klaagt niemand. Ik vind het namelijk gewoon hartstikke leuk dat ze uitbundig die outfits laten zien en hoe je ze moet maken, en dat meisje dat poseert voor de foto’s ziet er hartstikke blij uit.

Het boek zit ook vol illustraties, foto’s, kleine dagboekstukjes en meer! Het is echt ingedeeld als een plakboek. En ja, ik vond het chaotisch, maar als je het niet probeert te lezen maar gewoon even voor je houdt, ziet het er echt wel leuk en lief uit.

Zeker een aanradertje! Veel tips, hints, maar ook veel creatiefs en veel geschiedenis/hoe het om de wereld gaat.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: