Review for Oskar

Review for Oskar

Ik zag dit boek in de bibliotheek en was meteen verliefd op de cover.

Helaas was dit weer een gevalletje: OMG Cover is liefde, en het verhaal is meh.

Soms werken tekstloze prentenboeken, en soms ook niet. Misschien was het omdat het laat was (ik las het rond een uur of 11 en ik was best moe), maar misschien was het ook wel het boek. Ik heb toch minstens 3 keer terug gekeken om te zien wat er nou gebeurde. Het was dankzij de blurb van de bibliotheek dat ik het uitvond. 😛 En toen kon ik het wel duidelijk zien.

Daarna kon ik nog wel genieten van het boek, maar tja, toch jammer dat het niet meteen klikte.

Ik vond het wel mooi om te zien hoe onze hoofdpersoon hele zeeën, meren, vijvers leeghaalde om zijn geliefde knuffel te vinden. En ik lag wel dubbel om te zien wat hij altijd aan het einde van al zijn moeite vond.

Het einde was typisch, maar wel heel lief en ik was er dan ook wel blij mee.

Mijn rating is dan ook als volgt: 0.5 ster voor het verhaal (toen het eindelijk snapbaar was) en 2 sterretjes voor de prachtige tekeningen (die hebben voor mij echt het boek gered, want wat zijn die prachtig zeg!).

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: