Review for Flamingo!

Review for Flamingo!

Een prachtig boek, niet alleen vanwege de illustraties (en dan vooral hoe kleurig flamingo is), maar ook zeker vanwege het heftige verhaal verpakt in een zachtere verpakking zodat kinderen het kunnen snappen.

Het gaat over een stoere flamingo die door een ongeluk zijn pootje kwijtraakt. Opeens kan hij niet meer zulke geweldige dingen doen (of in ieder geval dat denkt hij). Hij raakt zijn vrienden kwijt (blah zeg, wat jammer dat ze niet bij hem zijn gebleven, hij kan alle hulp en liefde wel gebruiken.

Want hij moet gewoon zien dat zelfs met een poot dat hij echt goede dingen kan doen. Wat dankzij een nieuwe personage misschien wel goed gaat komen.

Ik moet zeggen dat ik eerst het nieuwe personage niks vond, ik dacht dat ie echt zo gemeen was, maar toen zag ik iets anders in dit personage, ik zag dat hij het niet zo bedoelde, en ik besloot voor hem te juichen, kijken of hij onze flamingo kon helpen.

Ik zal natuurlijk niet het einde verklappen, maar ik was zeker blij met hoe het allemaal eindigde. Ik moest wel even een traantje laten gaan.

Zeker een aanrader voor iedereen. Prachtige, kleurige prenten, en een erg mooi verhaal.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: