Review for Wat heb je liever? Tanden als een tyrannosaurus of een pantser als een ankylosaurus?

Review for Wat heb je liever? Tanden als een tyrannosaurus of een pantser als een ankylosaurus?

Waar zou jij voor gaan? Een t-rex? Of iets heel anders? Kies een dinosaurus en lees leuke feitjes.

Ik ben een echte dino liefhebber, ik lees alles wat ik kan vinden over het onderwerp, ookal moet ik wel zeggen dat ik de nieuwe dinosaurussen (of eigenlijk hoe ze er tegenwoordig uit zien) maar saai vindt. Ik vond ze veel leuker toen ze nog op reptielen leken, nu lig ik constant in een deuk om die veertjes en vleugeltjes. 😛 Sorry, maar een vleesetende kip is gewoon te hilarisch.

Maar terug naar dit boek. Ik heb echt genoten ervan. Je krijgt elke keer 1 onderwerp, en vervolgens heb je 4 dinosaurussen om uit te kiezen. Ik had echt plezier met het kiezen, want tja, voor welke zou ik gaan. De Ankylosaurus? Of bij een andere Plesiosaurus? Wat zou ik kiezen? En dan kwam het moment dat ik koos en dat ik naar de volgende pagina ging en er achter kwam wat het betekende dat ik deze dinosaurus koos. De volgende pagina heeft leuke illustraties, en leuke, interessante weetjes (die ik al ken, maar ach, nog steeds leuk).

Ik vond het zeker leuk dat je kan kiezen, ik denk dat kinderen dat echt leuk gaan vinden. Het maakt het boek interactief, en je kunt ook nog altijd terugbladeren en dan een andere kiezen als je dat wilt. En de feitjes zijn lekker makkelijk te lezen, simpel te begrijpen en is dan ook nog een vergezeld met een grappige illustratie.

Aan het einde van het boek is er nog een pagina met kampioenen en waar ze nou kampioen in zijn.

Dus ja, echt een superleuk boek, en ik ben blij ik deze koos als mijn laatste boek van 2016!

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: