Review for Topfords Topstylist

Review for Topfords Topstylist

Een leuk boek over fashion, vriendschap, en nog veel meer.

Normaal ontwijk ik de boekjes van Thea Stilton, vanwege de woorden die vaak in verschillende fonts, kleurtjes, en andere zut staan. Soms is het ook echt onleesbaar hierdoor + het leidt mij enorm af.

Maar tja, ik kon deze niet laten liggen, ik hou van boeken over fashion, dus ik moest het wel even uitproberen. Ik vloog erdoor heen, iets minder dan een half uur later en ik was klaar. Ik wil zeker meer van deze Thea Sisters lezen, ondanks dat het misschien niet altijd fijn leest.

Natuurlijk was het vanaf het begin al duidelijk wie er zou winnen, sorry, het is nou immers een kinderboek, eindes zijn vaak toch hetzelfde. Niet dat het erg is, ik was heel blij met het einde, ze hebben het zeker wel verdiend.

De fashion show was echt leuk, zowel de show en de wedstrijd op het college, als op de televisie. Ik vond de opdrachten ook erg leuk en origineel, en keek ook uit naar wat iedereen zou maken.

Vanille/Vanilla was echt onuitstaanbaar, maar ik vond het van Pauline ook jammer dat ze het allemaal maar geloofde. Je bent al jaren vrienden met die meiden (in ieder geval dat is wat ik uit de tekst haal), maar toch twijfel je aan ze en toch geloof je de nummer 1 gossip queen/mean girl als ze wat verteld aan je. Ja, je hebt het moeilijk, ja, je twijfelt aan dingen. Maar nee, ik snap niet hoe je dan zo kunt twijfelen aan je vriendinnen.

De illustraties waren echt leuk en pasten perfect bij de vrolijke toon van het boek.

Ik moet ook zeggen dat ik het heel leuk vond dat de karakters wat ouder waren. Het voelde, ondanks alle illustraties en kleurtjes, wat volwassener aan.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: