Review for Sanne op Zomerkamp

Review for Sanne op Zomerkamp

Wat een leuk boek, ik moet snel eens kijken of ik de rest kan vinden, jammer alleen dat mijn bibliotheek alleen maar dit deel en nog een deel heeft. Ach, misschien dat ik dan over 3 weken eens kijk bij bibliotheek #3.

Gisteren al het merendeel gelezen van het boek, ik vloog er doorheen, helaas was ik iets te moe voor de laatste 30 pagina’s, maar die heb ik vandaag maar gelezen. Als ik toch ziek ben. 😛

Waar de rest van de Sanne series zich blijkbaar richt op het turnen, was dit boek gericht op de leuke zomerkamp waar Sanne en haar vriendinnen heen gingen. Er is wel gepraat over turnen, en ze doen ook wel een beetje turnen, maar het is zeker niet het hoofdpunt.
Ja, echt, het was zo gezellig, en ik was ook blij verrast dat ze het zo goed kon vinden met iedereen die ook in dezelfde tent zaten. Natuurlijk niet allerbeste vriendinnen, maar ze werden wel iets van vriendinnen. Dat is toch wel wat anders dan ik gewend ben van kampen. 😐

Ja, de blurb heeft het al gezegd, maar ik moet zeggen dat het begin toch echt lekker rustig was, pas toen de avond kwam werd het ietsje spannend, maar het werd pas echt spannend toen het steeds bleef gebeuren. Wat zouden die mensen nu weer uithalen, zijn de meiden, en de andere kinderen wel veilig?
Wel sneu hoor dat mensen dit soort dingen doen. Dit is toch niet normaal gedrag? Dat je je verveeld en dus maar een kamp gaat lastigvallen en zelfs zulke dingen doet?

Het kamp was superleuk, ik zou ook wel naar zo’n kamp toe willen. Een griezeldorp klinkt als de perfecte plek voor mij. Plus al die activiteiten, die kinderen hadden echt van alles te doen, en het was ook eens leuk gevarieerd. Niet alleen sportief, maar ook lekker rustig knutselen.

De tenten-competitie, ach ik moest wel lachen om de list die ze aan het einde deden. Die vervelende meiden verdienden het wel. Bah, wat een tuttebellen zeg.

Er is ook nog een vleugje romantiek, wat, in tegenstelling tot wat ik dacht, er wel goed bij paste. Het was zelfs heel lief. Ik maak me alleen een beetje zorgen erom, Sanne weet toch hopelijk wel dat als ze de selectie gaat doen dat ze dan helemaal niet meer tijd heeft voor veel anders? Het is een thema wat vaker in turnboeken voorbij komt, en sommige meiden houden dan ook op met turnen. Hopelijk gebeurd dat niet met Sanne.

Dus ja, een supervrolijk, leuk, lief, gezellig boek, en zeker een aanrader!

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: