Review for Pandora

Review for Pandora

Ik zag dit boek in de boekenwinkel en werd verliefd op de cover, en toen begon ik het te lezen en werd ik verliefd op het boek.

Ik dacht eerst dat dit over iets als een Pandora’s box zou zijn (gegeven de naam), maar in plaats daarvan gaat het over een vos die helemaal alleen op een gebroken planeet woont. Het vertelt ons over haar ongewone relatie met een vogel die zij heeft geholpen toen deze gewond was.

De planeet was echt vol met gebroken spullen, en ik vroeg me meerdere malen af hoe zij daar is gekomen, waarom ze niet ergens anders is heen gegaan, en of er nog andere personen waren op de planeet. Helaas lijkt het erop dat ze de enige is op deze grote planeet.

Ik vond Pandora echt heel lief, en ook geweldig dat ze de spullen op haar planeet probeerde te maken. Ik vraag me wel af waar ze alles laat. 😛

Het latere stuk in het boek was echt zo verdrietig en ik moest even een traantje wegpinken. Niet alleen omdat ik het zielig vond voor Pandora toen haar vriendje er niet meer was, maar ook omdat het einde echt prachtig was. Wat daar gebeurde? Wauw. Zo mooi!

De tekeningen zijn prachtig. Ik vond ook de vele details echt mooi gedaan!

Echt een aanrader.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: