Review for Geheim agent oma

Review for Geheim agent oma

97890245748653.5 stars. Leuk boek over een jongen die erachter komt dat zijn oma een geheim agent is!

Dit wordt een Wat Vond Ik Leuk/Minder Leuk review.

Eerst de leuke dingen:

-Een oma die een spion/geheim agent is! Dat is gewoon briljant, en ik keek er naar uit om te zien hoe Manon Sikkel het zou doen. En ik ben zeker niet teleurgesteld. Die oma is echt toppie in haar werk. Was leuk om alle stereotype dingen te zien die mensen verwachten van spionnen/geheime agenten. Magische make-up trucs, verschillende talen spreken, vreemde gadgets, mooie auto’s.
-Die andere oma vond ik ook wel leuk, ze was erg lief, misschien moet ze snappen dat kinderen niet altijd een kriebelige trui willen, of dat ze saaie dingen willen doen. Maar dan nog zag je dat onze hoofdpersoon echt om haar gaf toen ze even er niet was.
-Max was ook leuk, ik vond het wel zielig voor hem dat hij werd gepest en dat de juf (hoe verrassend) daar niks aan deed omdat ze nooit wilde luisteren en meteen maar van de schuld van Max uitging. Jammer!
-Het verhaal. Het was heerlijk spannend, en ik wilde graag weten hoe het zou eindigen.
-Het einde!
-De illustraties!

Minder leuk:

-Ik vond het een beetje jammer hoe Max misbruik maakte van zijn oma. 😐
Haar les geven in oma zijn is nog leuk, maar hij deed van alles wat echt niet waar was. En dat vond ik toch jammer, het voelde alsof hij geen respect had voor die vrouw. Geld, eten, reisjes, ik vond het jammer. Dat is echt niet hoe een oma werkt of moet zijn.
-Ook heel vreemd dat die oma niet weet hoe ze met kinderen moet omgaan terwijl ze wel zelf kinderen heeft gehad…..
-Hoe blijkbaar iedereen gewoon viel voor de vermommingen van oma. Oh nu is ze Maxima, oh nu is ze Beatrix. Wat? Sorry hoor, denk je nou echt dat Maxima of Beatrix zomaar eventjes rondlopen? Zonder beveiliging?
-Max en zijn pijl en boog. Ik vond het nogal (en ik zal het Engelse woord gebruiken omdat ik even niet op de Nederlandse kom) disturbing dat hij zijn kleine zusje vastbondt aan een boom, en vervolgens pijlen wilde afschieten op de appel op haar hoofd. Wat is er echt mis met je? Dat doe je toch niet!

Maar over het algemeen heb ik genoten van dit boek, en ik vloog er echt doorheen. Ik wil meer boeken over familieleden die spionnen/geheime agenten zijn. Er zijn er wel een paar, maar ik wil meer!

3.5stars

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: