Review for De man zonder gezicht

Review for De man zonder gezicht

328773665+ stars. OMG OMG OMG. Dit was gewoonweg te goed. Supereng, soms korte verhaaltjes, soms lang. Ik wil meer.

Ik zag dit boek in de boekenhandel, had hem al eens eerder gezien op een site, en ik heb hem meteen meegenomen. Het zou mooi zijn geweest als ik hem in Oktober had gezien, want hij is echt perfect voor Halloween!

Dit boek zit vol met verhalen, en ook soms 1 pagina stukjes. Elk verhaal is echt briljant. De enige die ietsje minder vond was de laatste met dat pretpark. Ik wil wel weten wat er nou is gebeurd daar, en of het vaker gaat gebeuren.

Elk verhaal is eng, elk verhaal geeft je kippenvel, elk verhaal zorgt ervoor dat je de donkere plekken in je huis nog beter bekijkt om zeker te zijn dat er niemand staat, niemand is. Geen slenderman, of andere griezelige figuren. De verhalen hebben soms ook gewoon opeens een twist. Zoals die jongen en zijn zusje. Of dat verhaal met die jongen die ergens blijft voor een tijdje.

De korte stukjes tussendoor, mijn hemel. Ik weet nu echt niet wat ik enger vond, de korte stukjes tussendoor of de verhaaltjes. De korte stukjes zijn echt super effectief. En zelfs in een paar korte zinnen brengt het een twist die vaak gewoon briljant is.

Ik vond het zeker leuk dat iemand een creepypasta boek heeft gemaakt. Ik zou er nog wel meer van willen, want dit is de soort horror die ik graag zie. Lekker eng, dichtbij huis, want het kan iedereen overkomen.

Ook zeker pluspunten voor de erg creepy cover. Dank je voor de kippenvel die nu over mijn lijf loopt.

Ik zou dit boek dan ook heel erg aanraden. Zoek je een eng boek? Zoek je iets wat zo eng is dat je om je heen gaat kijken? Lees deze dan!

5stars_plus

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: