Review for Waar is mijn kudde?

Review for Waar is mijn kudde?

Tja, dit had potentie om leuk te zijn, maar helaas moet ik wel zeggen dat het niet is gelukt.9789089672124

Het duurde eeuwig (voor mijn gevoel) voordat we eindelijk de goede kudde vinden. Tot die tijd hebben we een reis langs allerlei soorten dieren, waarbij iedereen (behalve het kind blijkbaar) kon zien dat dat niet de kudde was.
Ik denk dat het misschien beter was geweest als het boek 10 pagin’s kwijt zou raken. Dat zou het verhaal net iets leuker maken en minder langdradig.

Mooi dat het Engelse boek, met die titel, het boek al spoiled en je verteld dat er een kudde is voor het jochie. Dank je wel Nederlandse uitgever, en vertaler, dat jullie wel een goede titel hebben gekozen. Deze past, voor mijn gevoel, toch beter bij het boek.

De tekenstijl was zo-zo, ik kon nou niet zo goed zien dat het een jongetje was, dus tja, voor het meeste van het boek, als niet het hele boek, zag ik het gewoon als een lief meisje die op weg was naar haar kudde.

Ik vond het wel leuk (ook al was het ook wel erg saai na een tijdje) dat er verschillende dieren werden getoond. Verschillende kuddes van verschillende formaten.

Het einde was wel leuk, ik vraag me alleen wel af waar de ouders zijn. Tja, sorry, daar kan ik niks aan doen. Die kinderen moet ergens vandaan komen immers. 😛

Dus ja, interessant idee, en ik keek uit naar het boek, maar het is het gewoon niet geworden. 2 sterren vanwege het interessante idee + de hele parade van dieren (toen ik ze nog leuk vond).

2stars

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: