Review for Mees Kees buiten de lijntjes

Review for Mees Kees buiten de lijntjes

31922979Yay, een nieuwe Mees Kees!

Mees Kees serie is best een leuke serie om te lezen, en ik was dus erg blij om te zien dat er een nieuw deel was. Ik vond het alleen jammer dat het een graphic novel/comic was, ik had gehoopt op een gewoon deel.

Maar toen ik hem begon te lezen kon ik hem niet meer neerleggen zo leuk was hij. Dit keer ging het boek over dat de school van 6b moet sluiten en dat ze naar andere scholen moeten gaan. Natuurlijk is de klas van Mees Kees het daar niet mee eens en het was geweldig leuk om te zien wat ze deden om hun school te redden. Eerst begonnen ze met het bezetten van de school, maar dat veranderde al snel in iets veel beters.

Ik mocht die minister echt niet. Wat een kwal was dat zeg!

De burgemeester en de ME mensjes waren echt harstikke aardig en leuk. Top hoe zij met dingen omgingen.

Ik vond het trouwens wel mooi hoe, in ieder geval, voor 2 karakters dat ze een andere haarkleur hadden dan dat ze in de karakter-informatie hadden. Ze hadden bruinig haar, en in het boek zelf hadden ze grijs/wit haar. Beetje vreemd.

Maar verder vond ik de tekenstijl erg leuk, en het werkte erg goed in dit verhaal.

Het einde was geweldig, wat een leuke oplossing!

Hopelijk volgen er nog meer Mees Kees boeken, het zou jammer zijn als het hier eindigt, vooral na alles wat ze hebben gedaan voor de school.

Zeker een aanrader!

4stars

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: