Review for Luna’s Flopfeest

Review for Luna’s Flopfeest

9789490983451Ja, ik had gezegd dat ik deze serie nooit meer zou aanraken, dit vanwege vele redenen. Maar….

…toen ik deze zag wilde ik hem toch lezen. Het zag er (ondanks de art) toch leuk en gezellig uit. En dat was het ook, ik heb het in een ruk uitgelezen. Ja, maakt mij niet uit dat het dan laat wordt. 😀

In tegenstelling, en wat een opluchting (want het mysterie begon, kwam op, en eindigde in alle boeken hetzelfde), was dit geen mysterie boek zoals alle andere boeken. Dit is gewoon een leuk boek over Luna en alleen Luna, en over hoe haar klas een klassenfeest gaat doen, en wat daar nou allemaal gebeurd. Natuurlijk zien we ook weer de vader (en blijkbaar fikt hij nog steeds alles af), en haar kleine zusje (ook al moet ik zeggen dat ik Luna echt wel gemeen vond tegen haar kleine zusje).

Het klassenfeest was leuk en ik moest wel lachen om Luna’s plan. Ik zou waarschijnlijk precies hetzelfde hebben gedaan. Waarom prinses zijn als je gewoon een heks, of zoals Luna’s beste vriendin, Cruella de Vil zijn? Dat zijn gewoon nog leukere karakters, vooral als iedereen toch al gaat als prinses.

Man, ik dacht dat kinderen van 12 trouwens wel over dat hele Frozen gedoe heen zouden zijn, maar ze zijn nog erger dan de 5/6 jaar oude kinderen die ik overal zie. 😛

Liz was echt gruwelijk irritant, mijn hemel zeg, wat een kreng. Jammer dat de juf er niks aan doet.

Ik zal verder niks zeggen over de tekeningen, ik heb mijn punt al duidelijk gemaakt een tijd terug toen ik de laatste Plaza Patatta las en de tekenstijl opeens veranderde.

Dit boek was zeker een verrassing, en ik heb erg genoten van dit boek.

4stars

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: