Review for Agent en Boef en de fopmoppen

Review for Agent en Boef en de fopmoppen

31133683Zo nu ben ik door mijn stapeltje van de bibliotheek geleende Agent en Boef boeken heen.

Tja, ik moet toch zeggen dat ik me een beetje verveelde. Het verhaal was weer hetzelfde als de andere 2 boeken die ik in deze serie heb gelezen. Boef doet iets, Agent valt ervoor, Boef ontsnapt, grapjes en achtervolgingen beginnen, en het einde is ook altijd hetzelfde. Het is toch wel jammer, ik had enigszins gehoopt dat het ietsje anders is, maar met de uitzondering van wat Boef doet als ie ontsnapt is, is er weinig nieuws.

Dit keer geen speurtocht, dit keer geen zeepsop, dit keer gaat Boef de Agent lekker plagen door dingen te verkleden of zich te verkleden als iets. Wat voor hilarische situaties zorgt, zoals Agent die de apenkooi induikt omdat hij denkt dat Boef daar zit. Natuurlijk pakt Agent Boef terug, en ik moest wel lachen hoe hij dat nou deed.

De illustraties blijven gewoon leuk, en passen er nog steeds perfect bij.

Ik weet alleen nog niet zeker of ik deze serie verder ga lezen, ik heb nu nog 2 reserveringen bij die bibliotheek die nu binnen zijn, dus ik ga zeker eens kijken of die wat nieuws hebben, of zelfs uitleg hoe Boef en Agents relatie is.

3stars

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: