Review for Agent en Boef en de Boefagent

Review for Agent en Boef en de Boefagent

18655657Eindelijk de kans om boek 3 te lezen, en nog steeds hoop ik dat de bibliotheek het eerste boek een keer heeft.

En ook hoop ik dan dat boek 1 wat duidelijkheid geeft over de relatie van Agent en Boef. Want dat blijf ik gewoon vreemd vinden. Te vreemd.
Het is ook een beetje herhalend. Boef doet iets, Agent doet iets, Boef ontsnapt, Agent gaat er achter aan, faalt, en dan magisch gebeuren er dingen en Boef komt terug in de cel. Ik zou wel eens weer wat anders willen zien in het verhaal.

Dit keer verbaasde ik me nog meer over Agent, hoe kan hij nou niet zien dat het Boef was al die keren? Is Agent eigenlijk 3/4 jaar oud en ziet hij totaal niet dat het Boef is in verkleedkleren? Ja, ik heb kinderen hetzelfde zien doen, die hebben totaal niet door dat het de juf/meester is, of een ouder. Echt briljant om dat te zien, maar ja, het werkt nou niet echt als een karakter volwassen is. 😐

De illustraties maken echt een boel goed, want wat zijn die echt superleuk om te zien, en je bleef maar dingen zien die je eerst niet zag. Denk je alles te hebben gezien, dan vind je weer iets ergens anders. Leuk!

Het einde was ook weer vreemd. Waarom zit Boef echt in die cel, waarom brengen ze hem niet eens naar een goede cel, met een goede agent. Ach ja.

Ik wil zeker nog wel de andere boeken lezen, voornamelijk omdat ik echt wil weten hoe dingen nou werken in de relatie van Boef en Agent.

2stars

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: