Review for Hik!

Review for Hik!

Haha, wat een lief, schattig, leuk boekje was dit!9789053415658

De hik, we hebben er allemaal wel eens last van, soms wat langer dan dat je leuk vindt. Meestal in boeken, of in films, of ergens anders is het de mens met de hik. Maar in dit boekje is het omgekeerd, niet de mens heeft de hik, nee het schattige hondje! En dat geeft echt hele grappige scenarios, vooral omdat de hond echt een supergrappige expressie heeft wanneer hij hikt (ik lach gewoon dubbel elke keer dat het gebeurde, en dat echt heel vaak).

Ik vond het hartstikke leuk om te zien wat het meisje allemaal van plan was om haar hondje te helpen. De meeste dingen zijn typische anti-hik dingen die we allemaal proberen als we de hik hebben (water drinken, laten schrikken).

Ik zal verder niks verklappen, gaan maar dit leuke boek lezen en lig dubbel. Ik kan je alvast wel zeggen dat het einde echt superleuk was en ik blij was dat het zo eindigde. 😀

De illustraties waren echt leuk en pasten precies bij het verhaal, en ik moet toch echt extra credit geven vanwege de expressie op de hond. Geweldig idee!

Ik zou dit boek zeker aanraden, je zult lachen, juichen, en nog meer lachen.

4stars

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: