Review for Duel op Stiletto’s

Review for Duel op Stiletto’s

9789031429790Wellll. Ik weet niet wat ik hier van moet denken.

Deze serie zag er echt interessant uit, natuurlijk had ik wel mijn twijfels (gegeven de reviews en ook wat de blurb zei), maar ik zoek graag nieuwe dingen om te proberen.

Helaas was het best rampzalig. Twee van die meiden (Vicky en Jenny) zijn gewoon afschuwelijk. Geven alleen om zichzelf, en echt alleen om zichzelf. Ze doen af en toe wel alsof ze om iemand geven, maar zodra diegene dan praat wordt die meteen afgestraft.

Karin… Tja, wat moet ik van haar denken. Ze was tenminste de normale in het groepje van de 3 meiden, maar wat voelde ik me rot voor die meid zeg. 😐 Zo leuk was haar leven niet, en ook al hadden Vicky en Jenny soms een goed, lief moment, en beschermden ze Karin soms, het was toch vaker dat ze gewoon gemeen waren.

De laatste pagina was geweldig, eindelijk neemt die meid het heft in eigen handen. En dat mag ook wel eens want ze was gewoon het voetveegje van die andere meiden. Ik vond het alleen wel erg vreemd hoe zij eruit zag, vooral gegeven hoe iedereen uitzag. Natuurlijk kun je een iemand hebben die anders is, maar zo anders vond ik toch wel ietsje nep.

Maar sorry, de rest was gewoon afschuwelijk. Zoals op een gegeven moment dat 2 van die meiden een andere meid weg willen hebben, en wat doen ze, ze misbruiken het feit dat die meid een pinda allergie hebben en voeren haar chocolade met pindas. Sorry, maar dat is gewoon moord. Ik weet zelf hoe gevaarlijk het is, en ik weet ook hoe snel je kan stikken of meer als je een pinda-allergie hebt. Sorry, maar daar reken ik toch hard op af. -2 sterren alleen al voor dat.

Niet dat die meid die dus nu naar het ziekenhuis wordt gereden goed was (wat een kreng en een hypocriet en nog veel meer), maar sorry, niemand verdient dit. Niemand.

Zo in het eind: +1 voor die toppie laatste pagina. -2 voor de pindas voeren aan allergische mensen, en -2 voor de krengen. In totaal zou ik dit boek 2 sterren geven. Meer niet. De laatste pagina heeft echt het boek gered.

De tekenstijl was wel jammer. Soms zag het er goed uit, maar vaak echt zeker niet. Misschien moet de tekenaar ook eens naar vrouwenlijven kijken. Want borsten gaan echt niet op die manier. Geloof mij maar.

Ik ga nog wel het andere boek lezen, om te zien of het beter was in het begin, maar anders is deze serie gedropped. 😐

2stars

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: