Review for Agent en Boef en het boefvangfeest

Review for Agent en Boef en het boefvangfeest

23351839Haha, weer een briljant boek over Agent en Boef, ook al moet ik zeggen dat ik nog steeds heel verward ben over de relatie van die twee.

Want normaal verwacht je dit toch niet. Een agent en een boef die zo met elkaar omgaan, als vrienden. En boef ontsnapt telkens (wat ik ook niet echt snap waarom Agent dan nu nog steeds niet het ziet aankomen, dit is blijkbaar boek 4 of 5, en degene die ik las nog een stukje verder, maar telkens valt hij weer voor iets wat Boef doet).

Natuurlijk is het leuk, maar ik hoop dat ik ooit eens het eerste boek kan vinden in de bibliotheek en dat er daar misschien wat duidelijkheid is over waarom het steeds gebeurd, en of ze ook een soort van vrienden zijn.

Het verhaal in deze was wel leuk, en Boef was wel heel aardig om zo’n spoor neer te zetten als verjaardagskado voor Agent. Ik moest wel lachen wanneer ik zag hoe dat spoor kronkelde. Door vijvers, over olifanten, langs (of over) verschillende andere dingen.

Het einde was mooi en ik was heel blij wat er gebeurde, alleen tja op de laatste pagina? Ik keek toch wel vreemd op toen hij dat ging doen. Ach Boef is in ieder geval daar, dat is een pluspunt. 🙂

De tekenstijl is nog steeds superleuk. Kees de Boer’s tekenstijl past perfect bij dit boek, hoe hij Agent en Boef tekent, de expressies die ze gebruiken. Leuk en nog meer leuk!

Zou ik dit boek aanraden? Ja, dat zou ik doen, ook al ben ik een beetje verward, het was nog steeds een leuk boek met mooie illustraties.

4stars

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: