Review for Agent en Boef en de gladde grapjes

Review for Agent en Boef en de gladde grapjes

30901147Mijn eerste Agent en Boef boek en ik moet zeggen dat ik hem echt superleuk vond, ook al vond ik het wel erg verwarrend hoe de relatie was tussen de agent en de boef.

Ze lijken meer vrienden dan wat je normaal zou verwachten. Hoe ze met elkaar omgaan, wat ze doen, hoe ze elkaar behandelen, het voelde echt vreemd. Maar ik moet zeggen dat ik het ook aan de andere kant heel leuk vond om te zien. Het is toch weer wat anders dan het standaard boef x politie verhaal.

Ik moest echt wel lachen dat de agent viel voor de truc van de boef. Je zou toch zeggen na zoveel boeken dat de agent het ondertussen wel weet. 😀 Ook vond ik het mooi dat de hele stad in chaos ging vanwege de boef. Overal zeepsop, zelfs in de ijsjes!
En mag ik trouwens weten waar de boef zijn handdoek/wikkel vandaan heeft? Als ik zoveel beweeg in een handdoek valt ie er geheid af, maar blijkbaar kan de boef echt alles doen wat ie maar wilt.

Ik moet wel zeggen dat de naam van de band (die op de grond ligt op een van de plaatjes) een beetje vreemd was. Lellebel(len) is nou niet echt iets wat je tegen iemand zegt, het is niet aardig, en dat in een kinderboek. Ach ja, het is niet de eerste keer dat er dingen in een kinderboek/serie zit die kinderen waarschijnlijk toch niet snappen.

Het einde was echt hilarisch, ik zal natuurlijk niks verklappen, maar ik moest echt hard lachen om het einde. Wat een geweldig idee zeg!

De illustraties zijn prachtig, maar ja, ik dan ook niet anders verwacht van Kees de Boer. Zijn tekenstijl past perfect bij dit hilarische prentenboek!

Zou ik dit boek aanraden? Ja, zeker, ja! En ik ga zeker de andere Agent en Boef boeken zoeken en lezen.

4.5stars

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: