Review for Vos & Goudvis

Review for Vos & Goudvis

28645483Een korte review voor een prachtig mooi boek.

Natuurlijk wist ik wat er ging gebeuren aan het einde (want niet alleen de blurb heeft het erover, maar ook de eerste pagina van het boek), dan nog moet ik zeggen dat het echt er in hakte. Ik heb ook even gehuild want wat was het zielig. 🙁

Het boek heeft alleen wat tekst aan het begin, en op de een na laatste pagina. Daartussen, de hele wereldreis die Goudvis en Vos maken? Allemaal tekstloos, en gewoon prachtige platen met alles wat Goudvis en Vos doen. Zwemmen, een maanreisje, op de fiets, en zo nog bergen andere dingen. Het was echt super prachtig om te zien, en ik vond Vos echt een geweldig karakter, dat hij dit allemaal doet voor zijn beste vriend. Wat lief, wat mooi.

En dat tekstloze doet het echt goed. Want als er dan tekst is dan stromen de tranen gewoon over je wangen, want je weet, nu is het einde gekomen. Niet alleen van het boek, maar ook van een vriend, van een geweldig iemand.

De illustraties zijn echt superprachtig, en ik genoot echt heel veel van ze.

Dit boek is echt een aanrader, wel een waarschuwing, zorg dat je of tissues naast je hebt, of een vriendje die je even kan knuffelen als je het boek uit hebt. Of natuurlijk beide.

5stars_plus

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: