Review for Pim Piloot

Review for Pim Piloot

18746191Nadat ik I Won (Gewonnen), Stan Stuntman, Jan Politieman heb gelezen wilde ik wel weten over er nog meer boeken waren van Ruth Wielockx zoals die 3, en die was er. Pim Piloot.

Dit boek was een heerlijk boek (en even wat lukraaks, ik wel medelijden had met het boek dat ik had, het was een bibliotheek boek, maar het viel praktisch uit elkaar + stonk best) met een superleuk verhaal over Pim. Pim is een piloot en al de hele dag kijkt hij uit om lekker te gaan stunten. Maar jammer, zijn werk roept hem, en we zien hem verschillende vliegtuigen gebruiken om zijn vrienden te helpen. En tja, als hij dan mag vliegen in zijn stuntvliegtuig… ah, dat zal ik maar niet vertellen. 🙂 Maar ik moet zeggen dat ik het zeker een leuk einde vond, en ook mooi hoe zijn vrienden reageerden (ik moest echt even lachen toen ze die zin zeiden, ik kon me zo indenken dat ze precies de toon gebruikten die Pim ook gebruikte).

Het was erg leuk om al die verschillende vliegtuigen te zien, om te zien waarvoor ze gebruikt werden. Ik vond Pim ook een leuk karakter, hij had heel anders kunnen reageren, maar hij deed alles gewoon zonder te klagen.
Ik vond het ook knap dat Pim zoveel verschillende vliegtuigen kon besturen. Niet alleen een heli, maar ook een blusvliegtuig, hij kan stunten met een stuntvliegtuig. Hij is echt getalenteerd zeg.

De illustraties zijn nog steeds leuk, ook al moet ik zeggen dat je echt ziet hoeveel ze zijn veranderd. Als ik deze vergelijk met het laatste boek (Jan Politieman) dan zie je gewoon een verschil. Ik hou er van als je heel goed kan zien dat iemand nog beter is geworden in iets als tekenen.

Zou ik dit boek aanraden? Echt wel, dit boek is hartstikke leuk en ik heb er echt van genoten.

4.5stars

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: