Review for Kamperen!

Review for Kamperen!

30423281Wat was dit een leuk, en vrolijk boek zeg! Echt een aanrader.

Wat is er nou leuker dan kamperen? Nou ja, ik ga dan niet ver weg, ik blijf in mijn landje, maar dan nog is kamperen hartstikke leuk. Er gebeurd van alles, er is veel te doen, lekker relaxen, lekker zwemmen, en nog veel meer!

Dit boekje gaat over een kampeerreisje. Onze hoofdpersoon is met zijn ouders en broertje op weg naar de camping in een warm land. Je ziet ze naar die plek toe gaan (en ook weer teruggaan naar huis omdat ze wat vergeten waren (wat echt de nachtmerrie moet zijn van iedereen die op vakantie gaat)), je ziet ze aankomen, je ziet het hele kampeergedoe, en dan nog verschillende andere dingen die tijdens de vakantie gebeuren (en waar ik af en toe echt hard om moest lachen).

Ik moest ook lachen om de beschrijving van de campingsite, en ook van de verschillende types die je tegenkomt als je op een camping bent die allemaal zo waar zijn.

Het boek is heerlijk getekend en gemaakt. Soms een pagina grote plaat, maar vaak ook gewoon een paar kleintjes die samen een geheel vormen. Soms las het als een prentenboek, dan weer een graphic novel, en dan weer een stripboek. Wat heerlijk en wat leuk!

De illustraties zijn ook echt geweldig, ik vond ze niet alleen erg leuk, maar ook mooi gedaan.

Dit boek is zeker een aanrader (zoals ik al zei). Leuk om te lezen terwijl je gaat kamperen, of als je plannen hebt om te kamperen. Ik zal dit boekje zeker nog eens lezen, ja, wanneer ik weer ga kamperen!

5stars

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: