Review for Jan Politieman

Review for Jan Politieman

978-9044826081Heel leuk boek met een enorm schattig, lief einde. Echt weer een top boek door Ruth Wielockx.

Ja, ik weet ondertussen wel dat als ik een boek zie met deze stijl dat het een Ruth Wielockx boek is en dat ik hem ook moet lezen. Ik heb nu al een aantal boeken van deze schrijfster gelezen en ik heb nog geen gevonden die ik niet leuk vond.

Dit boek gaat helemaal over Jan Politieman die een belangrijke missie krijgt, zijn pet verliest, en daar naar op zoek gaat. Dit was al behoorlijk leuk en spannend (want wat is er met de pet gebeurd, en krijgt Jan zijn pet nog terug), maar dan had je weer een superleuk einde die me heel blij maakte.

Dat is trouwens ook iets wat ik altijd in haar boeken zover zie. Je hebt een leuk verhaal, en dan een superleuke verrassing aan het einde. Ze weet echt mensen in haar boek en die wereld te houden. Zelfs al zijn het allemaal prentenboeken, toch kun je ze niet neerleggen totdat je helemaal klaar bent met het boek. En zelfs daarna voel je je nog blij en zit je nog in die wereld

De tekenstijl/artstijl van de illustraties vind ik nog steeds heel leuk. Het was even wennen toen ik het voor het eerst zag, maar nu is het een van mijn favorieten.

Zou ik dit boek aanraden? Oh echt wel. Een leuk verhaal + lief einde.

5stars

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: