Review for Een monster te veel

Review for Een monster te veel

tHart MagdalenaHet eerste boek in de Sneeuwwitje de geit serie was hartstikke leuk, dus je kunt wel voorstellen hoe ik me voelde toen ik bij de nieuwe aanwinsten van de bibliotheek het tweede deel zag!

En nu ik hem heb gelezen moet ik zeggen dat ie leuk was, maar ik toch het einde een beetje jammer vond. Het was wel grappig, maar ik vond het net iets te makkelijk. Waarom hebben ze daar niet eerst over nagedacht?

Maar de rest van het boek was harstikke leuk. Hoe Dora telkens terug kwam want de monsters zelf waren ook bang voor het donker. Ze waren heel behulpzaam (want Dora kon steeds minder), maar ‘s avonds waren ze gewoon waardeloos. Ik moet zeggen dat ik echt in de deuk lag. Heb je zo’n enorm (roze en stoer) monster en dan durft ie ook niet daar te liggen. 😀

En Sneeuwwitje die niet opgeeft (ook al zag je haar wel enorm gefrustreerd raken want ze wilde niet steeds monsters breien) was ook leuk. Telkens bedacht ze toch weer een nieuw monster.

De monsters zagen er echt leuk uit, heel knuffelbaar, ondanks het feit dat ze steeds enger werden.

De tekenstijl is best leuk.

Ik zou dit boek zeker aanraden, en ik zal vol verwachting hopen op een derde boek over Sneeuwwitje.

4.5stars

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: