Review for 100% Coco – New York

Review for 100% Coco – New York

29948540Coco is terug, en dit keer is ze in New York! Het boek is weer heerlijk gevuld met leuke illustraties, lekker veel weetjes over mode, en natuurlijk heerlijk veel Coco.

Dit keer zijn we in New York en ik vond het gewoon hartstikke leuk om er over te lezen. Ik wil nog steeds ooit eens naar New York toe dus ik genot echt volop van alles wat Coco meemaakt. Want je ziet ook heel stuk New York door haar ogen heen, en dat was echt heel leuk. Niet alleen de belangrijke dingen (zoals het vrijheidsbeeld), maar ook leuke winkeltjes.

Natuurlijk is de main focus van het boek dat Coco nieuwe dingen leert op de Teen Vogue school waar ze nu de komende weken op zit. En dat ze een eindproject moet maken. Het was echt interessant om te zien wat ze allemaal leerden op die school, maar ik moet zeggen dat het eindproject echt het meest interessante was van alles. En ook wat daar allemaal mee gebeurde. Arme Coco, ze heeft inderdaad nog veel te leren, maar ik vond het zeker top dat ze niet te lang erbij stil stond, maar gewoon een nieuw idee probeerde uit te voeren, en daar ook volop voor gaan. Coco komt er wel in de wereld. Ze is sterk, ze is niet bang om iets uit te proberen, en zelfs al zitten dingen tegen gaat deze meid er gewoon voor.
Ik moet ook zeggen dat ze echt heel veel gegroeid is. Ik weet nog in het eerste boek hoe ze was, en het is echt totaal anders nu. Dat vind ik nou echt geweldig, als karakters groeien en je ziet dat ze veranderen.

Het eindproject, en hoe dat eindigde? Ik vond het echt toppie, en ik was heel trots op Coco. Deze meid gaat het echt ver schoppen in de mode wereld.

Er is ook romantiek, en ik moet zeggen dat ik Coco’s vriendje wel een beetje vreemd vond doen. Ja ik weet, dit zijn nog kinderen, en ze zijn ook nog niet zo lang samen, maar wat dacht die jongen dat hij zou bereiken als hij zoiets tegen zijn vriendin zegt?
Ik had wel medelijden met Coco, want ze vroeg zich toch echt af hoe ze dit moest zien. En dan ontmoet ze ook nog eens een super super leuke jongen (de broer van) en ja, hoe ze ook probeert, je ziet dat ze gewoon verliefd wordt op die jongen.
Ik zal verder niks zeggen dan dat ik die stukjes erg leuk vond, ook al had ik toch ook graag gezien dat Coco met haar vriendje had gepraat in plaats van wat ze deed in dit boek.

We zien ook nieuwe karakters in dit boek, en wat vond ik ze toch allemaal geweldig! We hebben ook oudere karakters die het revue passeren en ik vond het leuk om hun weer eens te zien.

En dan hebben we nog het hele ouders zijn gescheiden/moeder heeft een nieuwe vriend gedeelte, en ik vond dat heel leuk dat dit was toegevoegd. Het gaf echt iets extras aan het boek, en het vormde Coco nog meer in hoe ze is.
Ik ben ook blij dat Coco haar moeders nieuwe vriendje aan het accepteren is, ook al kan ik me voorstellen dat het misschien moeilijk is (vooral gegeven wie hij is).

Het boek is weer heerlijk kleurrijk, met allerlei tekeningen, felle kleuren en meer.

Wat nog meer? Ik denk dat ik het meeste wel heb gehad. Oh wacht! Leuk dat Project Prep ook in dit boek wordt genoemd!
Daar, nu heb ik alles wel gezegd. Dit was echt een top boek, en ik kan niet wachten op het volgende boek!

Ik zou dit boek (en ook de serie) zeker aanraden!

5stars

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: