Review for Lara en Beer

Review for Lara en Beer

29927223Dit was gewoon enorm schattig en lief!

Lara houdt van tekenen, en terwijl ze tekent komt een van haar tekeningen tot leven. Het is een enorme grote, knuffelige beer! Lara en de Beer worden al snel beste vriendjes en we zien hun vriendschap opbloeien, we zien ze delen en geven, we zien ze blij zijn. Het was allemaal gewoon veel te lief en schattig, en ik was zo blij voor beiden.

Het boek geeft een goede boodschap door, in een vriendschap is het niet alleen doen wat een van de vrienden wilt, nee, je moet ook delen en iedereen de kans geven om te doen wat zij willen. Je moet luisteren naar elkaar.

Het einde van het boek was super schattig en leuk, alleen moest ik wel even wat extra licht vinden want zwarte tekst op donkerblauwe achtergrond is niet echt makkelijk te lezen ‘s nachts, zelfs met het licht aan moest ik het boek scheef houden. 😀

De illustraties zijn leuk en creatief, en hoe ze zijn gemaakt past precies bij het tekenthema dat door het hele boek voorbij komt.

Alleen jammer dat de naam van de hoofdpersoon is aangepast van Lily naar Lara. Ik zie het wel vaker in boeken gebeuren. Vroeger kan ik het me voorstellen, maar nu? Met al die namen die mensen soms hebben hier?

Ik zou dit boek zeker aanraden aan iedereen. Op zoek naar een boek die je een warm gevoel geeft? Een boek over vriendschap? Dan is dit het boek wat je wilt proberen!

5stars

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: