Review for Weerwolfbommetje

Review for Weerwolfbommetje

Een nieuw Dolfje is er weer! Dit keer gaat Dolfje op vakantie in Frankrijk (zijn tweede keer in het buitenland als ik het goed heb, de eerste keer was naar Schotland). 🙂 29337052

Ik was aan de ene kant wel een beetje teleurgesteld dat dit geen normal Dolfje boek was, maar dat ebde al snel weg toen ik eenmaal het boek in mijn handen had gisteren. Toen kon ik gewoon niet wachten tot ik thuis was en hem kon lezen.

Want wat was dit verhaal weer super leuk! En wat waren er toch heerlijk veel verrassingen, en ja die ga ik natuurlijk niet vertellen.
De reis naar Frankrijk, hoe pa blijkbaar niet kan zingen/dansen en autorijden, tot Frankrijk en manebaden (ja manebaden, ik denk dat mijn vriend dat heel leuk zou vinden en het zo zou doen als het echt werkte) en heel veel zwemmen.

Ik denk dat ik dit boek ook maar eens ga herlezen in de zomer, op vakantie, want dit boek is er perfect voor. Ik kreeg van die heerlijke zomervibes. 🙂

De tekenstijl is natuurlijk nog steeds hartstikke leuk en past er nog steeds zo goed bij. Hopelijk blijft Hugo Look de boeken nog voor een hele lange tijd tekenen.

Ik hoop ook dat Dolfje nog veel avonturen gaat beleven, en hopelijk nog meer landen bezoekt.

Ik zou dit boek zeker aanraden!

5stars

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: