Review for Kathy’s Kat deel 2

Review for Kathy’s Kat deel 2

9789462102101Ik zag deze strip gepromoot worden in een van de Dance Academy stripboeken en besloot eens te zien of ik hem kon vinden.

Uiteindelijk vond ik hem in Bibliotheek #3, en ik denk dat ik de rest van deze strips maar gewoon ga kopen, want naast deel 3 is er niks te vinden. Echt jammer, want het is zo’n leuke strip.

De strip gaat over Kathy en haar kat. Een enorme deugniet, en ook een enorme sloopbal. Dat beest vliegt door de dag heen (nou ja, als hij niet lui ergens ligt te liggen), stoot verschillende dingen om, frustreert de vader van Kathy (want ja, zo’n tuin is natuurlijk veel te leuk om heel te laten) en nog veel meer. Het is echt hilarisch om te zien wat de kat nu weer uithaald.

We hebben ook een aantal strips vanuit de POV van de kat (waarbij we hem ook zien denken/praten), en ik moet zeggen dat ik die het minst leuk vond. Ik vond het veel leuker om alles op de normale manier te zien.

Ik vond Kathy’s vriendinnetje ook een leuke toevoeging, ook al was haar mix taaltje wel een beetje irritant (ja, ik snap dat ze uit Engeland komt, maar het werd toch vervelend). Ook haar kat Snowball was erg leuk (ook al was ie nog erger dan de kat van Kathy).

Ik lag echt een flink aantal tijd dubbel, wat die kat nou allemaal doet. Wauw. 🙂

De tekenstijl is echt hartstikke leuk, past er perfect bij. Ook is het lekker kleurrijk dus je kijkt je ogen uit.

Ik zou deze strip aanraden aan iedereen. Zoek je iets leuks om tussendoor te lezen, hou je van katten en kattenkwaad, dan is dit zeker een stripboek voor jou.

4.5stars

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: