Review for Sneeuwwitje breit een monster

Review for Sneeuwwitje breit een monster

AVH (Page 1)Wat een heerlijk, fantasierijk boek was dit.

Toen ik het zag liggen in de bibliotheek dacht ik eerst even dat het over Sneeuwwitje ging, maar toen bleek dat Sneeuwwitje een geit is, die heel wit is (zo wit dat ze in de sneeuw gewoon verdwijnt en je alleen nog maar haar jurkje ziet). En ze houdt van breien. Wat leuk, een geit die houdt van breien en dan ook nog eens de geweldigste dingen breit. Dingen die ook nog eens leven blijkbaar.

En dan komt er iemand langs en tja, die denkt dat zij beter is, en wat er daarna gebeurt, dat moet je maar lezen in dit boek. Laat me wel zeggen, het was echt super leuk, en ik zat gewoon te grinniken want telkens gebeurde er weer iets leuks en interessants. Het was ook spannend, wat zou er nu gebeuren? Snel snel doorbladeren naar de volgende pagina’s.

Het monster dat je op de cover van het boek ziet, wel… die komt ook tevoorschijn in het boek, en wat is het toch een groot monster! 🙂

De tekeningen zijn ook harstikke leuk, en ik genot erg van ze.

Zou ik dit boek aanraden? Zeker weten! Het is een mooi, fantasierijk boek, en het is ook nog eens spannend!

4.5stars

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: