Review for Marcs Grote Gevaarlijke Tanden

Review for Marcs Grote Gevaarlijke Tanden

Marcs grote gevaarlijke tandenWat een hilarisch, leuk, mooi geillustreerd boek!

Ik zag deze in de boekenhandel en de titel sprak me meteen aan. Ik wilde wel weten hoe gevaarlijk die tanden van Marc nou waren, de cover zag er mooi en kleurrijk uit, en toen die blurb. Tja, toen wilde ik ook nog weten wat nou dat Grote Geheim is.

En wat was dit grappig zeg. Ik moet wel zeggen dat ik Marc niet altijd mocht. Ik vond hem maar gemeen en een bullebak. Dieren laten schrikken is niet aardig, en dus, toen zijn geheim uitkwam, had ik eerst niet echt medelijden met hem. Misschien gemeen van mij, maar ik vond dat hij wel eens een lesje kon leren. Dan kan hij eens leren om aardiger te zijn.
Marc in de latere stukjes was wel heel aardig, en we vinden ook uit waarom hij zo gemeen doet (tuurlijk het is al een ding met dat geheim, maar als je dat ook nog eens hebt, dan kan ik me voorstellen dat je misschien iedereen zo laat schrikken).

Het geheim? Ik zag het niet aankomen en ik lag echt dubbel. Geweldig!

Het einde was heel lief en leuk en ik was blij voor de dieren en voor Marc.

De illustraties waren echt leuk, en mooi, en ik kon gewoon tijden naar de pagina’s kijken. Zo lekker kleurrijk ook!

Dit boek is echt een aanrader. Ook al is Marc in het begin een beetje gemeen, hij wordt beter.

4stars

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: