Review for We hebben er een geitje bij!

Review for We hebben er een geitje bij!

28792575Het prentenboek van 2016 (ja, ook al is 2016 net begonnen), en ik moest hem gewoon hebben.

En toen was er ook nog eens een speciale kleinere editie. Perfect! Ik had geen nut aan de app die erbij zat, maar misschien zijn er anderen die het wel handig/leuk vinden.

Dit boekje is hartstikke leuk, vooral gegeven dat het weer bijna lente is en dus er weer een berg kleintjes in de boerderijen worden geboren.
En dit boekje was nog leuker omdat je naast het baby diertje ook nog een stel andere dieren tegenkomt die samen met de hoofdpersoon meegaan om ook naar het geitje te kijken. Zo hebben we een koe, varkens, kippen en meer. Hartstikke leuk!

Ook leuk dat er op bijna elk plaatje een slak te vinden was, dat geeft het boek nog een extra element, je kunt met je kleintje zoeken naar die slak, kijken of je hem allebei kunt vinden. Natuurlijk, ook leuk voor volwassenen die naast het verhaal nog wat extra willen hebben.

De tekenstijl was hit/miss, ik vond het niet altijd heel mooi, vooral niet met hoe dingen op de voorgrond soms doorzichtig waren (je kon bijvoorbeeld door de koe de boom zien) en dat was toch wel jammer.
Verder was het wel leuk kleurrijk, en dat is ook belangrijk.

Ik zou dit boekje zeker aanraden! Heel schattig, en het geitje aan het einde was echt lief.

4stars

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: