Review for Verboden Toegang: Monstertuin!

Review for Verboden Toegang: Monstertuin!

9789047707196Wat een enorm lief, en leuk boek was dit zeg!

Het gaat over een jongen die een dagje wint om de baas te zijn over een dierentuin. Nu hoor ik jullie denken, jaaaa maar dat is toch niet spannend? Nou, wel als het een monster-dierentuin is. Met monsters groot, klein, zacht, lief, kwaad en heel veel meer. Onze kleine jongen heeft er een dagtaak aan. Voeren, verschonen, vangen, en heel veel meer.

Het jochie was echt heel dapper en ik moest hard lachen om te zien hoe zo’n klein jochie die beesten even temde. Enorm schattig ook, en ik vond de reacties van de monsters ook heel erg leuk om te zien. Die hadden natuurlijk verwacht dat ze dit jochie wel even konden overwinnen, of opeten. Ha, komen zij even van een koude kermis thuis.

Ik zou ook best wel een dagje willen zorgen voor de monsters, wat zien ze er allemaal leuk uit. Of misschien gewoon een dagje door de dierentuin lopen en alle monsters gewoon zien. 🙂

Het einde was echt heel lief, ik was even bezorgd, maar gelukkig hoefde dat helemaal niet. Leuk!

De illustraties passen echt goed bij het boek. Kleurrijk, de monsters heerlijk creatief getekend, ja, ik kon me zo voorstellen dat ik daar in de dierentuin was.

Zou ik dit boek aanraden? Zeker!

4stars

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: