Review for Sneeuwstorm

Review for Sneeuwstorm

28076731Een spannend boek met een cover die er echt helemaal bij past.

Ik wil hier graag een review voor schrijven, maar ik ga voor een goed/slecht review.

Dit was echt een leuk boek, ik ben blij dat ik hem in mijn collectie heb.

Goed:
1) Eloise was een geweldig karakter, heel sterk, en ik mocht haar meteen. Ik was ook blij dat ze nee kon zeggen als ze iets niet wilde. Daar hebben veel karakters af en toe last van, maar niet Eloise. Gewoon nee, als ze iets niet wilt.
2) De POVs, je leerde echt iedereen kennen. Alleen jammer dat we niet Peter’s en Jeffrey’s POV kregen, die had ik graag ook gezien.
3) Het verhaal, je leest het echt in een ruk uit. Ik kon gewoon niet stoppen en ik wilde weten of wat ik dacht dat er was gebeurd ook echt was gebeurd. Soms vind ik het niet leuk als het verhaal voorspelbaar is, maar dat was geen probleem met deze.
4) Ik dacht eerst waarom krijgen we nou het Julia verhaal erbij, maar nu ik het boek heb gelezen moet ik zeggen dat het er perfect bij paste en echt meer diepte gaf aan het boek. Super!
5) De cover. Ik vind het leuk dat de persoon op de cover dezelfde muts/sjaal draagt als Eloise.
6) De verschillende namen. Ja, ik vond het echt leuk, de auteur heeft echt leuke namen gekozen die goed bij de karakters passen.
7) Ik vond de reis en het skiën echt heel leuk. Ik heb altijd al willen skiën (maar ja zo duur), dus vind ik het heerlijk als in mijn boekenwereld de karakters skiën (of snowboarden).
8) Hoe het verhaal is geschreven. Je hebt al een beetje spanning in het begin, maar dan beginnen er steeds meer dingen die niet helemaal kloppen (vreemde zaken die gebeuren), en vervolgens BAM, zit je midden in de actie.
9) Wat er werd verteld aan het einde. Natuurlijk, geen spoilers, maar ik zat te juichen, want ik had gelijk. 😀

Niet zo leuk:
1) Ja, toch het POV en de hoeveelheid. Het was af en toe ook best verwarrend, en ik had het gevoel dat Eloise (die toch een hoofdpersoon is) toch minder de spotlight kreeg, en dat is jammer.
2) Nora. Ik weet niet wat er met dat wicht is, maar wat een bedriegelijke huppel is dat zeg. Waarom ben je nog vriendinnen met Eloise als je zo over haar denkt? Waarom doe je al die dingen die je doet? Wat is er eigenlijk mis met haar? En waarom gelooft Eloise echt alles van die huppel?
3) Jeffrey. Wat een engerd zeg. Ik mocht hem vanaf het begin al niet, en terwijl ik verder in het boek kwam had ik zin om die gast van een ski-helling te duwen. Bah.

Zoals je kunt zien, voornamelijk goed, ik heb ook erg van dit boek genoten. Ik zou hem zeker aanraden, het past perfect bij het seizoen (bijna winter) en het is lekker spannend om in de steeds vroeger donkere dagen te lezen.

4stars

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: