Review for Silber: Het Derde Boek Der Dromen

Review for Silber: Het Derde Boek Der Dromen

272536024.5 stars, en zo eindigt weer een serie van Kerstin Gier, ik zal deze serie zeker missen. Dromen, magie, relaties, geheimen, rituelen, en heel veel meer, het was een serie die echt super leuk was.

In dit laatste boek vinden we verschillende dingen uit, de laatste dingen worden afgerond, we hebben verschillende grappige dialogen. Maar, ik moet wel zeggen dat er een reden is waarom ik het boek niet 5 heb gerated. Omdat het heel anti-climax was, omdat dingen best simpel en snel werden afgerond, alsof het boek maar moest geschreven worden. Soms waren er spannende stukjes, maar die vielen algauw dood. Elke keer dacht ik dat het nog spannender werd, maar telkens gebeurde er maar niks.
Echt super jammer, heb boek was echt wel goed hoor, maar kom op er wordt telkens met een lokaas een reactie uitgelokt, alleen om daarna gewoon niet eens heel spannend meer te zijn. De hele kwestie Anabel en vooral Arthur werden zo simplistisch opgelost, na alles wat er gebeurde, en wat er was gebeurd, had ik echt iets veel beters verwacht. Niet een poef magisch gebeurd er dit en dat en voilà opgelost. 😐
Ze had zoveel opties en kansen, ze had het boek lekker spannend kunnen maken, maar dat heeft ze helaas niet gedaan.

En ze liet ook nog wat dingen gewoon liggen. Door het hele boek door is de kwestie van sex tussen Henry en Liv enorm groot, maar uiteindelijk gebeurd daar ook maar niks mee, en wordt er wat lacherig om gedaan. Ik hoef niet per se sex in mijn boeken, maar als je het zo hyped, maak het dan ook waar. Hoef niet grafisch te zijn, maar een scene met wat actie zou niet erg zijn. Echt jammer.

Arthur was echt de grootste klootzak ooit in dit boek. Bah, wat een eng ventje is dat toch. 🙁 Dacht je dat Anabel af en toe eng was (en nog steeds is) en dan heb je Arthur die nog even de creepfactor upped met 9000 puntjes.

Er waren genoeg dingen die leuk waren, ja ik weet het, ik ben best negatief ondanks de 4.5 sterren, maar ja, dat waren wel grote dingen die echt beter hadden gekund.
Wat wel leuk was, en dat schrijf ik wel even in lijst-formaat:
-Liv en haar imaginary boyfriend, heerlijk die dingen die daar uit komen.
-Henry en zijn jaloezie. Gewoon mooi om hem zo te zien. 🙂
-Wie Secrecy was (ook al zag ik het al aankomen).
-Uitvinden over die sekte waar Anabel inzat als kind.
-Meer uitvinden over Senator Dood.
-De dromen + deuren.
-Het hoofdkwartier van onze hoofdpersonen.
-Jasper.
-De cover (ja, daar moet ik toch echt een mention van maken).
-De stukjes waar iets misgaat (mensen doen vreemde dingen).
-De oude vrouw + haar zuster.
-Het huwelijk tussen Liv’s moeder en Grayson’s vader.
-Het las lekker vlot weg (ook al zorgde het er wel voor dat ik minder slaap had omdat ik niet kon stoppen met lezen en dus tot half 3 op was).
-De humor.

Zoals je ziet, er was genoeg dat echt leuk was.

Ik zou deze serie ook zeker aanraden aan iedereen.

4.5stars

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: