Review for Gewonnen

Review for Gewonnen

9789044821963De cover van dit boek (knalgeel) met die mooie race-auto erop en ik wist dat ik hem niet kon laten liggen in de bibliotheek.

En inderdaad, het was echt een superleuk boek, mijn vriend heeft meegekeken en commentaar gegeven, en ook gelachen, net als ik. Die race was echt top, en ik vond het leuk om al die verschillende voertuigen te zien. Van driewielers tot race-auto’s tot vliegtuigen, het was gewoon hilarisch om een busje een auto, die veel sneller is, in te zien halen. Geweldig!

En dan komt het einde, met de finish, oh, daar moest ik toch echt hard om lachen, wat briljant! Kinderen gaan dit geweldig vinden, het is al zo spannend en dan gebeurd er dat. Top einde! Ik lag gewoon dubbel. Meer mensen moeten dit zulk creatieve eindes maken.

De tekeningen zijn mooi, de voertuigen (maar ook de mensen) zijn leuk getekend. Ik vond het ook fijn dat de achtergrond gewoon een groot geel vlak was (en je komt er aan het einde wel achter waarom dat gedaan is).

Echt een aanrader dus. Kinderen en volwassenen gaan dit zeker een leuk boek vinden.

4stars

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: