Review for Wie Doet Wat?

Review for Wie Doet Wat?

31t0vKit2XL3.5 sterren. Voornamelijk vanwege het idee, de illustraties, en het feit dat dit boek eens niet zo is als alle andere, maar gewoon smal en zijdelings loopt. Wat weer eens wat anders is dan het standaard formaat van prentenboeken.

Want ja, het boek is erg simplistisch. Ik denk dat het leuker was geweest als het iets moeilijker was geweest, of als er in plaats van eentje, misschien 2 schuldigen waren (of dat het afwisselende). Nu heeft het eerste vraagstuk twee schuldigen, maar de rest is gewoon maar 1. En ja, ik weet dat het voor kinderen is, maar sorry, ik denk dat zelf zij het maar een beetje saai vinden naar 5 vragen. Het heeft veel potentie, maar heel veel van die potentie is achtergebleven en niet gebruikt.

De illustraties zijn dan wel echt heel leuk, simplistisch, maar nog steeds mooi en geinig om te zien. Vooral de schuldigen zijn leuk getekend. Ze vallen makkelijk op omdat ze toch er anders uit zien dan de anderen die vaak gewoon in 1 positie staan.

Zou ik dit boek aanraden? Tsja, aan de ene kant wel, maar aan de andere kant ook weer niet.

3.5stars

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: