Review for GrrroentoSAURUS

Review for GrrroentoSAURUS

27875706Dit was een heel leuk, kleurrijk prentenboek, ik ben heel blij dat ik de kans had om hem te lezen. 🙂

Zeg hallo tegen Boo. Hallo Boo! Boo is een T-rex. Maar niet zomaar een T-rex, oh nee. Boo is een speciaal soort T-rex. Terwijl zijn beste vrienden, zijn familie, en iedereen om hem heen alleen maar vlees willen eten is Boo juist een vegetarier en eet hij het liefst een worteltaartje! Of een lekkere andijvieprakje. Je kunt je voorstellen dat Boo zich niet helemaal thuis voelt, en dat ook de andere dino’s hem maar een vreemde snuiter vinden. En dat is allemaal waar. Arme Boo, hij is net zo geweldig, net zoveel een T-rex als de anderen, alleen eet hij alleen maar groente en fruit.

Het boek laat ons dan ook zien wat er gebeurt met Boo, en wat hij gaat doen. Ik zal niks verklappen, lees maar het boek en zie wat er gebeurt. Ik kan je wel zeggen dat ik het heel leuk vond. Het einde was echt geweldig en heel lief, misschien een beetje té duwend in een vlees-is-niet-goed-sector. Maar ach, verder is was het goed.

De illustraties zijn zeer kleurrijk en ik heb zeker van ze genoten, ook al vond ik Boo (of de anderen) er nou niet echt uit zien als een T-rex, dus dat was een beetje jammer. Maar verder waren de illustraties echt leuk.

Dit boek is zeker een aanrader. Kinderen, maar ook volwassenen, zullen dit boek zeker leuk gaan vinden.

4stars

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: